top of page

"KOPPELEN VAN MENSEN"

Reiservaringen gericht Op de hobby's en Interesses van mensen.

Reiservaringen: 

Tailor-Made-Tours is gebaseerd op de diepgewortelde overtuiging dat de ontdekking van talenten en nieuwe interesses ook de ontdekking van nieuwe vrienden en het smeden van nieuwe relaties et zich  kunnen meebrengen. Daarom zijn wij trots op onze rol in het verbinden van mensen uit zowel lokale als verreikende gemeenschappen door een enorm scala aan Hobby’s -en  Interesse – programma’s aan te bieden. Deze programma’s gaan over genieten van wat je doet met gelijkgestelde mensen. Er wordt gezegd dat je meer vrienden maakt door oprecht geïnteresseerd te zijn in de hobby’s en interesses van andere mensen.

Vergeet niet:

Met onze rondleidingen voelen  medereizigers zich oprecht geïnteresseerd in elkaar, waardoor ze meer moeite doen om meer over hun hobby’s en  interesses te weten, een aangenamere en ongelooflijke ervaring te bieden en mensen zich gewaardeerd te laten voelen. Leeftijd is geen grens: je bent misschien jong, van middelbare leeftijd of met pensioen,  bent een partner kwijt of bent gescheiden en bent nu op zoek naar nieuwe vrienden, met iemand die net als jij een hobby of interesse deelt.

 

Onze tip: Maak en plan uw eigen op maat  gemaakte toer! Deel een interesse of hobby van u met ons en wij zullen in contact komen met gelijkgestemde en geïnteresseerde mensen.  Tailor-Made-Tours staat tot uw  dienst om u overal mee naar toe te nemen.  

VE20512 Crafts.jpg
Hobby's en interesses:  

Hobby’s en interesses brengen Verschillende mensen bij elkaar. Maar velen van ons laten onze Interesses en hobby’s los om aan de dagelijkse eisen van het leven te voldoen.Het leven gaat over gelukkig zijn ,over kunnen genieten van wat je doet, en er zijn veel dingen die mensen graag doen.

 

Onze inzet voor het koppelen van mensen Heeft ertoe geleid dat ons aanbod aan een ongelooflijk breed scala aan hobby’s en Speciale interesse activiteiten omvat: 

  • Ondekkingspaketten voor  buiten / natuur

  • Creativiteit workshops

  • Sport- en avonturenpaketten

  • Ervaringen van geestelijke gezondheid

  • Technologie en computerpaketten

  • Hobby en  verzamelworkshops

Al meer dan 25 jaar actief in deze branche,  betekent dat we relaties hebben opgebouwd met enkele van de meest enthousiaste Hobby- providers en met een aantal van de meest toegewijde mannen en vrouwen in hun respectievelijke vakgebieden.  Het belangrijkste is dat we ervoor zorgen dat al je tijd en energie wordt besteed aan het genieten van je hobby’s en niet aan zorgen maken over hoe je het kunt laten gebeuren. We laten het gebeuren.

bottom of page