SPECIAL INTEREST TOURS

 

Of het een commerciele klant, profesionele instantie, handelsvereniging  of een groep van liefhebbers enthousiasten betreft Tailor-Made Tours heeft het respect van vele overzeese partners gewonen omdat wij weten dat gedetaileerd onderzoek de sleutel van succes is voor het samenstelling van speciaal interest, incentief of studie programs. Ons operators team heeft een weelde van ondervinding en kennis opgedaan over de jaren voor een reeks van speciaal interest toers voor plezier of business groepen. Wij kunnen reiswegen plannen met met speciale bezoeken, technische toers en en specialist gegidste diensten.

Hier zijn enkele voorbeelden van programmas.

Agricultuur
Taverns, Pubs & Inns
Stately Homes & Gardens
Arts & Crafts
Artistieke Heritage
Racing Klassiekers
Show More

ARTS & CRAFTS

 

Deze toer geeft de deelnemers de excellente gelegenheid om in eerste hand de selectie van Britanie's fijne kunst exposities en work shops te zien. Een bezoek kan gemaakt worden naar de Craft Market in Covent Garden waar craftsmen aan het werk zijn Manners en huizen die deeluitmaken van een belangrijke collectie. Demonstraties in schilderen, potterie en kantmaking kan georganiseerd worden. De keuze is eindeloos en wat ook uw interest is vindt u dit met Tailor-Made Tours.

B2B Tour Operator and Wholesaler

At Tailor-Made Tours (Europe) Ltd, the sky’s the limit in terms of creating your next travel itinerary. Linking People® is a registered trade mark and trading name of Tailor-Made Tours (Europe) Ltd.  

© 2020 by Tailor-Made Tours (Europe) Ltd

Linking People Trademark Logo 11.png
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Follow us on social Media