top of page

City Based Tours

Onze bulkaankoop kracht met hotels voorziet onze klangen met competatieve prijzen en een keuze van hotel categories en stylen.

 

Wij kunnen uw tour arrangementen beginnen in gelijk welke UK of Ierse luchthaven of van de menigvuldige  havens en voorzien een volledig ground service arrangementen. 

UK & Ierland Groepen

Wij zijn gekend in deze markt, wij kunnen alle arrangementen behandelen voor gelijk welke groep grote en catogorie voor hotels van Tourist Klas tot Deluxe. Gedurende de vakanties van de universiteiten kunnen wij eveneens schappelijke studenten accommodatie aanbieden.

 

Voor Europese busondernemingen die hun eigen autocar naar de UK en Ierland meebrengen kunnen wij alle vereisten vervullen voor hotel, vol erkende gidsen (in alle talen), theater tickets, sighseeing tours of attracties en maaltijd arrangementen.

Voor deze groepen die aankomen in een luchthaven of haven, onze coach fleet gaat van 11-seater mini bus tot dubbel decker autocvars voor over 75 passagiers.

Indiduele Programs

Accommodatie catogories gaan van Tourist Klas naar Deluxe. Wij bieden een hoge standaard van persoonlijke dienst aan voor tailor-made pakketen gebaseerd op uw smaak.

Prijzen zijn beschikbaar voor:

  • City Hotel Prijzen

  • Theater Tickets

  • Chauffeur Begeleide Transfers

  • Private Tours

  • Huur Wagens

  • Sightseeing Tours

 

Er zijn geen grenzen aan onze verbeelding; onze attentie voor details en gevoel voor stijl maakt Tailor-Made Tours de perfekte keuze voor het behandelen van uw speciaal programma.

bottom of page