top of page

AVONTUUR

Summer Festival Season - UK en IERLAND

als vorig jaar goed was, dan 2019 zal wel het beste jaar zijn voor entertainment
Vergeet niet:

De Pride of London Parade heeft plaats op zaterdag 6 juli 2019 van 12uur s'avonds, dit evenement leent een platform voor ieder deel van London's LGBT+bevolking om aandacht te trekken op LGBT+ zaken en streven voor d vrijheden dat de mensen zal toelaten hun eigen leven te leiden op genium gelijke basis het geeft de mensen de kans zichtbaar en luid te spreken in de rest of de wereld over wat wij hebben verwezenlijkt, hoe ver wij zijn gevorderd en wat is nog nodig.

Londen's Biggist Street Party

Neem deel aan Londen's grootste straat partyin de Nothing Hill Carnaval in de straten van West Londen met Caribbean kleuren, muziek en smaken. Bekijk de weelderige wagens en kleurrijke verklede figuranten wandelen in de straten in de karnaval parade, dans op het geluid van de straat bands en calypso muziek, en breng een bezoek aan de aantrekkelijk voedsel stalletjes langs deze routes.

ONZE TIP: Notting Hill Carnaval heeft plaats ider jaar op de laatste week van augustus met inbegrip van de Bank Holiday (publieke holiday) maandag. Onthoud dit is carnaval! Laat de pastels in de kleerkast en breng de kleur naar buiten. Kom naar buiten met vlaggen, fluitjes, gekke hoeden alles mag.
Festival Seizoen

Wij houden van een goed festival, wat ook het seizoen, hier is het waar u aanwezig kunt zijn in open lucht; dansen met uw vrienden op de luide muziek van uw favorite internationale gekende artisten omringd aan alle kanten met een praal van delicaat eten en drank van over de ganse wereld. Dat is festival voor u.

 

Het is niet alleen MUZIEK - PROEF HET ETEN

  • Great British Cheese Festival

  • Whitstable Oyster Festival

  • Loch Lomond Food and Drink Festival

  • Spirit of Speyside Festival

  • Taste Cumbria Food Festival

  • Ludlow Food Festival

  • Isle of Wight Garlic Festival

Wanneer de Notting Hill Carnaval begon ongeveer 500 mensen waren aanwezig op de Caribbean festival. De carnaval  is sinds uitgegroeid tot de grootste straat festival in Europa, trekkend honderd of duizenden naar London, en is nog steeds groeing in populariteit. Verwacht om meer dan 50.000 vertoners te zien in de parade enmeer dan 30 geluid installaties met meer dan 1 millioen mensen die deelnemer over het carnaval weekend.

bottom of page