top of page

SMAAK

Dewar's Aberfeldy Disterllery - Schotland

Kom met ons en deel de Dewar familie's
inspanning voor de perfektie van hun whisky distellerie die zij oprichte.
Vergeet niet:

Whisky heeft een integrale rol gespeeld in het Schotse leven sinds 1494. Het woord whisky komt van de Gaelic "uisge beatha" of "usauebaugh" wat2 water van het leven2 betekend en Schotse whisky - wat meestal gekend is als Scoth - maar moet wel gemaakt zijn in Schotland.

 

‘Single Malt Schotch Whisky betekend Scotch Whisky geproduceerd met enkel water en malted barley in een enkele distillerie bij zelfde hoeveelheid vaten.’

Schotland 

Tussen het jagen op Loch Ness monster en het leren spelen p[ de doedelzak, een Schotse tour biedt u sommig van de beste dingen aan van Britanie. Bezoek sommige van de meest antieke Schotse landschappen in Britanie met inbegrip van overnacht stops op het Isle of Sky en het Isle of Mull. Stop even aan het Balmoral Castle, een of de Royal Familie's zomer verblijven of ga rond Loch Lomond, vergezeld bij een killted jazz band voor uw amusement. Neem uw tijd voorhet bewonderen van enkele Europese en Schotse meesterwerken in de Kelvingrove Art Gallerie rn museum zowel als in de National Gallerie van Schotland.

Schotse Whisky

Ontdek de Dewar familie's inspanning voor Scotch whisky perfectie in de distellerie die zij opbouwde in 1898. Producering de good gebalanceerde single malt in het hartje van de Dewar's blend. Dewar's Aberfeldy distillerie is het spiritueel huis van Amerika's Scotch.

Ga een keer rond in de distellerie om te zien hoe wij de karestieke honingachtig rijke drank maken. Ga in onz atmosferisch warenhuis en leer hoe we dubbel oude whisky met extra zachtheid maken. Ontdek de interactieve tentoonsteling, gegidst door ons personeel. Geniet van de atmosfeer in ons welkomend cafe en whisky loung, en vul uw eigen fles van onze hand geselecteerde vaten.

bottom of page